VÄLKOMMEN TILL ÅTTA.45 INFOMEDIA

Din partner inom tryck och webb i Västra Götaland

Stäng

Fr o m den 1/5 2018 drivs verksamheten i Prinfo Rydins av Åtta.45 Infomedia AB.
Vi hälsar personal och kunder till Prinfo Rydins varmt välkomna till Åtta.45-koncernen.
Med bas och produktionsanläggning belägen i Vårgårda, ca 45 min från Göteborg och ett säljkontor i Alingsås täcker man väl in hela västra Sverige.

”Vi är mycket glada över denna affär som skapar ett bra tillskott av kunskap och nya kundrelationer. I och med denna affär expanserar vi västerut enligt plan och stärker därmed vår position som en av Sveriges största tryckerikoncerner.”


Erik Mauritzon
VD

VI LÖSER ALLA DINA
TRYCKSAKSBEHOV.

ÅTTA.45 INFOMEDIA är en del av Åtta.45 Tryckeri – ett av Sveriges största och mest framgångsrika tryckeriföretag. Om du letar efter ett tryckeri i Göteborg med omnejd så har du kommit rätt. Våra kunder är allt från lokala företag till globala koncerner och vi erbjuder alla former av tryckuppdrag.

Åtta.45 Infomedia
TRYCKPRESSARNA ÄR VÅR RYGGRAD
Våra tryckpressar är igång hela dagarna från tidig morgon till sen kväll. Här trycker vi traditionella trycksaker som reklambroschyrer, kuvert, brevpapper & visitkort men också införsäljningsmaterial till butiker i form av orderblock, prisskyltar, hyllvippor, mobiler, receptfoldrar, rabattkuponger, affischer, tygvepor, rollups, skyltställ för utomhusbruk och wellpappställ. Vi producerar också en mängd tidskrifter varje år åt den offentliga sektorn, föreningar och företag.


Åtta.45 Infomedia


DIGITALA LÖSNINGAR FÖR ETT MODERNT SÄTT ATT KOMMUNICERA

WEBB
Snyggt och funktionellt är en självklarhet. WordPress är en av de plattformar vi gärna bygger vidare på, allt från ditt digitala skyltfönster till en komplett webb för e-handel. För dig som användare är WordPress ett lätthanterligt publiceringsverktyg som hjälper er till enkel och daglig uppdatering av er webbplats. Men vi kan också hjälpa till med all uppdatering så ni kan fokusera på det som är viktigast i er verksamhet.
Åtta.45 Infomedia
DIGITALA PUBLIKATIONER
Vi hjälper dig att publicera magasin, broschyrer och andra trycksaker digitalt. Inte bara en PDF för nedladdning, utan på ett mer användarvänligt sätt som höjer läsupplevelsen och skapar sökbarhet över flera publikationer. Ofta benämns de som bläddringsbar publikation, digital katalog, e-bok, flipbook m.m. Lösningen fungerar i datorn, på surfplattan och mobilen vilket gör det enkelt att läsa.

Åtta.45 Infomedia


CROSSMEDIA
För att kunna vara effektiv som kommunikatör idag, krävs det att man kommunicerar genom ett flertal kanaler. DirectSmile CrossMedia innehåller alla de funktioner och som krävs för att bygga kampanjer, skapa utskick och göra anpassade undersökningar. Genom vår kunskap och smarta verktyg kan vi hjälpa er att hålla en hög nivå på personligt utformade trycksaker – som exempelvis dr/dm, nyhetsbrev för e-post, personliga URL’er, SMS-kommunikation. Vi hjälper er att upprätthålla en kontinuerlig dialog med kunderna och knyta dem närmare er.

Åtta.45 Infomedia

MEDIABANK
Att bygga upp en egen mediabank innebär att ni med bara några klick kan distribuera material till olika typer av mottagare – snabbt, enkelt och effektivt. Ni kan samla in material från både interna och externa användare och vid uppladdning kan man exempelvis kräva att metadata matas in till objektet som laddas upp. Det sparar tid och höjer kvaliteten och värdet på din bild- och mediadatabas.
Åtta.45 Infomedia

INHOUSE
Att producera original från befintliga mallar eller grafiska profiler är något som vi gör dagligen. Exempelvis när en strategisk kommunikationsbyrå har tagit fram alla grunder och pekat ut vägen ser vi till att följa dessa guidelines när det kommer till produktion av löpande material. Med stort engagemang och tekniskt kunnande ser vi till att processen för er som kund blir så enkel som möjlig. Vi tar fram original som är anpassade till print, storformat med mera och kunskapen kring prepress är en viktig nyckel i processen för att ge bästa möjliga förutsättningar till ett bra slutresultat.
Välkommen till en kreativ & modern grafisk producent i Västra Götaland.

ÅTTA.45 INFOMEDIA AB

Telefon
010-10 22 700

E-post
kontakt@atta45infomedia.se
offert@atta45infomedia.se

Postadress
Box 45
447 22 Vårgårda

Besöksadress
Parkgatan 16
447 31 Vårgårda

Bankgatan 1
441 30 Alingsås

KONTAKTA OSS IDAG:

Ylva Carlén

Ylva Carlén

Platschef/Projektledning

Skicka e-post

010-10 22 705

Magnus Blad

Magnus Blad

Försäljning/Projektledning

Skicka e-post

010-10 22 704

Lindy Malm

Lindy Malm

Inhouse/Planering

Skicka e-post

010-10 22 716

Catarina Salkvist

Catarina Salkvist

Inhouse/Print

Skicka e-post

010-10 22 711

Maria Andersson

Maria Andersson

Inhouse/Print

Skicka e-post

010-10 22 718

Stefan Alfredsson

Stefan Alfredsson

Storformat/System

Skicka e-post

010-10 22 720